Norsk skogkatt!!!

Det blev ingen MCO, det blev en Norskskogkatt:-) hon heter Maggie eller trulsan även kallad sessan hmmm kärt barn har många namn!!
     maggie har varit hos oss sedan i Torsdags då hennes uppfödare Ylva kom hit med henne. Maggie var väldigt rädd för våran hund i början, ho skakade och fräste stackarn. Vi stängde in hunden i sovrummet med kompostgaller, men vad gjorde katten?? jo hon sprang fram med svansen i vädret rakt till hunden.

Nu så har även Baileys börjat finna sig till rätta med nya rivalen, men han verkar rätt grinig då han i dag tänkte attakera vår krypande son :-( Han har varit kompis med Linus tidigare men nu vet jag inte....

Maggie är en helt underbar kisse full av bus!! idag spang hon efter lekspöt tills hon började flämta då lade jag undan alla leksaker så hon vilade lite.

Idag har vi tagit en tripp till Västerås, äit pizza, kollat virke till kattbalkongen på bauhouse, varit på ikea och handlat barnsäkringsaker, icamaxi och handlat för att avsluta med öb där vi inhandlade svetsnät till bakongen så imorgon är tanken att vi ska börja bygga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0