PANIK IDAG!!!

Här sprang jag runt och städade litegrann, helt plötsligt kom jag på att jag inte sett maggie på ett tag och hon brukar ju komma när lådan görs rent eller damsugaren sätts igång...
Jag letade som en galning samt ropade. tänkte att nu har hon dragit!!! skulle ta på mig en tröja och ge mig ut att leta öppnar stora skjutdörren på garderoben, fram kommer en silvergrå liten tass *lycklig* jag hade alltså stänkt in henne där ,medans jag städade!! Så snäll matte är jag ;-)
Men skräcken slutade ej där! Linus reser sig mot allt nu, han stod mot vardagsrumsbordet medans jag pysslade runt, jag kollade in i rummet han log stort och jag såg då att den glimmade till i munnen på honom. Han hade fått tag i en bjällra från en kattleksak *panik* när jag kommer till honom hoppar han av glädje, jag var livrädd att han skulle rammla så jag tar upp honom och vänder honom lite framår och får då ur den ur munnen... fy vilken dag!! Baileys har blivit sitt vanliga goz idag, de har även nosat mycket på varandra samt letat lite efter varandra..

kl 0743

Nu har min son första sovpasset!! Varför kan han inte sova längre direkt på morgonen??? så här gör han jämt vaknar mellan 5-5,30 vaken till senast 0800, sover 20 minuter, vaken till 11-11,30. sover 30 minute max. vaken till 14 sover 10 minuter vaken till 16 soven 20 minuter, grinig till 20 då han har somnat för natten tidigare men nu ställer han sig upp i sängen skrattar ropar pratar till 21 ibland... typisk åttamånaders baby eller???

I morgon börjar sambon jobba :-(

Jahapp så börjar dessa tråkiga dagar igen, ja jag vet jag har ju miniprins men det blir liksom lite långtråkigt när Håkan ej är hemma...
Vi har börjat bygga på balkongen idag, jag tror det blir riktigt bra faktist. Annars har här varit en slödag idag tror jag, Linus lite extra gnällig, jag med huvudvärk, kissarna har knappt lekt något, men Maggiskruttansessangumman har röjt runt, promenerat i badkaret efter majas bad, lekt med vatten i köket, jag som trodde katter avskydde vatten,,, ;-)
Hon har även attackerat damsugaren. Linus har idag fått en bula i pannan, jag har barnsäkrat hörn och eluttag.
Grannen har varit på besök då hon förälskat sig i våra små djur.  oki det har nog hänt en del idag ändå :-)

Norsk skogkatt!!!

Det blev ingen MCO, det blev en Norskskogkatt:-) hon heter Maggie eller trulsan även kallad sessan hmmm kärt barn har många namn!!
     maggie har varit hos oss sedan i Torsdags då hennes uppfödare Ylva kom hit med henne. Maggie var väldigt rädd för våran hund i början, ho skakade och fräste stackarn. Vi stängde in hunden i sovrummet med kompostgaller, men vad gjorde katten?? jo hon sprang fram med svansen i vädret rakt till hunden.

Nu så har även Baileys börjat finna sig till rätta med nya rivalen, men han verkar rätt grinig då han i dag tänkte attakera vår krypande son :-( Han har varit kompis med Linus tidigare men nu vet jag inte....

Maggie är en helt underbar kisse full av bus!! idag spang hon efter lekspöt tills hon började flämta då lade jag undan alla leksaker så hon vilade lite.

Idag har vi tagit en tripp till Västerås, äit pizza, kollat virke till kattbalkongen på bauhouse, varit på ikea och handlat barnsäkringsaker, icamaxi och handlat för att avsluta med öb där vi inhandlade svetsnät till bakongen så imorgon är tanken att vi ska börja bygga.

Leta katt!

Idag har jag kontaktat flera main coone uppfödare, jag vill gärna ha en sådan stor, ståtlig misse! de är såå goa. Linus har idag börjat ta sig fram på golvet utan gåstol *hurra*. Linus har även ätit annat än spagetti och köttfärssås på burk nämligen mammas hemgjorda köttbullar på färs,potatis,vitlök,vitpeppar samt svartpeppar, detta fick han plocka med själv ;-) Men efter en stund ledsnade han och fick gröt istället!


Titta på denna misse!! helt underbar!!!


Blogga??

Börjat med det jag aldrig trodde jag skulle, har alltid tyckt att blogga verkar oerhört trist, men nu sitter jag här ändå
:-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0